Cursos semipresencials
Quines característiques tenen aquests cursos?
- Durada de 120 hores lectives entre octubre i maig (55% presencials i 45% a distància).
- 2,5 períodes lectius setmanals en una sessió de classe presencial i de caràcter obligatori.
- La resta d’hores es fan a través d’una plataforma virtual i es realitzen les tasques proposades pel professorat (també de caràcter obligatori).
- Pel que fa a l'avaluació, promoció i certificació consultau la informació sobre els cursos presencials o directament a l'article sobre avaluació.
- S’ha de tramitar la preinscripció per sol·licitar plaça. Un cop admesos haureu de tramitar la matrícula. Si no heu fet la preinscripció també us podreu matricular, sempre que hi hagi places disponibles.
- Les taxes varien segons si s’és alumnat antic o nou, presencial o lliure i són les mateixes que pels cursos presencials.
Quins són els seus avantatges?
- Només és necessari venir a l’EOI un dia a la setmana.
- Són ideals per a la conciliació familiar i laboral.
- Distribució flexible de la feina.
- L’alumnat pot examinar-se com un/a alumne/a d’un curs presencial.
Què has de tenir en compte per seguir els cursos amb èxit?
- Per tal d’assolir els objectius de manera satisfactòria hauràs de dedicar un mínim de 54 hores a casa al llarg del curs. A més, també s’hi han d’afegir les hores d’estudi i repàs.
- Cal organitzar bé el temps de dedicació al curs durant la setmana. El fet de no poder assistir un dia a classe o no realitzar les tasques obligatòries a distància poden afectar de manera negativa el progrés i seguiment del curs, així com a l’avaluació en el cas dels nivells de no certificació.
- És essencial tenir una bona connexió a internet i comptar amb un ordinador.
- El professorat fa un seguiment de la tasca de l’alumnat: dona suport i ajuda tant a l’aula com a distància a través de la plataforma.
Quins idiomes i nivells s’ofereixen enguany (Curs 24/25)?
- ANGLÈS: nivells B2.1, B2.2, C1.1 i C1.2.
IMPORTANT:
Es recorda a l’alumnat que no està permès l’ús d’eines d’Intel·ligència Artificial Generativa (IAG) per a l’elaboració de tasques i altres treballs, excepte indicació expressa en sentit contrari per part del professorat. Aquest últim podrà emprar eines de detecció de contingut creat amb IAG.