Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Correus de l'alumnat

El curs 2023/2024 tot l'alumnat de l'EOI d'Eivissa i Formentera té una adreça electrònica corporativa acabada en @eoi-eivissa.com. 

Seguiu les instruccions següents per tal d'activar la vostra adreça:

1. Aneu a www.gmail.com o a la app de Gmail del vostre dispositiu.

2. A l'espai on heu de posar l'adreça electrònica per iniciar sessió, poseu la vostra adreça de l'escola, que està formada pel vostre nom propi (o noms, tal com ho vàreu posar a la matrícula) + primer cognom + Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En les adreces no hi ha accents, ni Ñ ni Ç ni apòstrofs, ni dièresi, ni espais. Els noms o llinatges compostos s'ajunten en un, la Ñ és una N, la Ç és una C, les vocals amb dièresi o accent són sense. Per exemple:
- Antoni Torres Tur - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
- Joana María Sáez Marí - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
- Juan de la Peña Serra - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

3. Poseu la contrasenya 87654321

4. S'obrirà una altra finestra, torneu a posar la mateixa constrasenya, 87654321

5. Gmail us dona la benvinguda i us demana un canvi de contrasenya. Creeu una contrasenya que recordeu després.

6. Uniu-vos al Classroom del/de la vostre/a professor/a amb aquesta nova adreça amb el codi que el vostre professor us haurà facilitat abans.

Si seguiu aquestes instruccions i encara així teniu qualsevol tipus d'incidència, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (especificant el vostre nom sencer, idioma, curs i grup, i la incidència en qüestió).

És imprescindible que tots activeu el vostre correu electrònic de l'escola. El professorat només es comunicarà amb l'alumnat mitjançant aquest correu, i l'alumnat només podrà emprar-lo per comunciar-se amb membres de la comunitat educativa de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera. La vostra adreça estarà activa mentre sigueu alumnes de la nostra EOI. Quan deixeu de ser alumnes, podreu accedir-hi durant un curs acadèmic més. Després, el vostre compte serà desactivat.