Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Proves de nivell - Juny 24

 

 Resultats de la prova de nivell del 20 de juny 

 

No podeu fer prova de nivell:

  • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent del que heu cursat el curs 23-24.

Inscripció proves presencials (la prova d'anglès és telemàtica)

  • ENVIANT UN MAIL A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. INDICANT NOM COMPLET, DNI, IDIOMA I TELÈFON DE CONTACTE, FINS AL 20 DE JUNY A LES 14.00 H. 
  • Al setembre s'indicaran noves dates per a les proves de nivell dels diferents idiomes.

Proves de nivell d'anglès 2024

  • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Per fer-la heu d'anar a l'article Preinscripció curs 2024-2025. El termini per fer-la acaba el 13 de juny.

     

Dates de les proves presencials

El calendari i els horaris de les proves presencials són els següents:

Alemany

 20 de juny

 17.00 h

 AULA 16

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2 

Català

20 de juny

 18.00 h

 AULA 17

BÀSIC A1 i A2, INT B1 I B2, AV C1 i C2

 Espanyol LE

20 de juny

 20.00 h

 AULA 20

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2 

 Francès

20 de juny

 19.00 h

 AULA 11

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2

 Italià

6 d'octubre

 16.00 h

 AULA 1

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2.2

Informació ampliada

  • Tots els aspirants inscrits a la prova de nivell presencial de qualsevol idioma han de presentar-s'hi amb el DNI o el NIE, per tal de verificar-ne la identitat. Si no, no podran fer la prova.
  • Les proves començaran a l'hora en punt. Per tal de complir els horaris establerts escrupolosament, caldrà que tots els aspirants acudeixin a l'aula assignada amb un mínim de cinc minuts d'antelació. L'alumnat que arribi més tard tindrà menys temps per fer la prova.
  • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de dur a terme una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada. (Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobau més a sota).
  • Al tauler que es disposarà just a l'entrada de l'EOI, podreu consultar la distribució de les proves per idiomes i aules. En qualsevol cas, també podreu demanar la situació exacta de l'aula a la consergeria de l'EOI (entrant, a mà dreta).
  • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
  • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin uns coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:

Descripció específica de la prova per idiomes


Resultats de les proves de nivell presencials

  • Els resultats de les proves de nivell presencials es publicaran el dia següent laborable al de la realització de la prova, a partir de les 17.00 h. Els podreu consultar en aquest mateix article o als taulers d'anuncis dels departaments a l'EOI (rebedor del primer pis, just al devora de l'entrada a la biblioteca).
  • Una vegada tingueu els resultats de la prova de nivell ja us podreu matricular al curs al qual podeu accedir, sempre i quan sigui acceptat al procés de preinscripció (el 4 de juliol es publicarà el llistat definitiu d’admesos). Per saber el dia i hora de la matrícula consultau la pàgina web “Secretaria/Matrícula/Juliol”.Abans però, caldrà que hi consulteu les dates establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "Secretaria" / "Matrícula" / "Matrícula setembre-octubre". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES. 
  • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.