Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

CONCURS BIBLIOTECA

I CONCURS 'Per què vas a la biblio?'

24 d'octubre és el Dia de les Biblioteques i ho volem celebrar amb un CONCURS! Necessitem frases xules per dissenyar la nostra nova bossa de tela, i els nostres alumnes són la millor inspiració per nosaltres.

Si ets alumne de l'escola i vols participar, només has d'enviar una resposta original a la pregunta 'Per què vas a la biblio?' en qualsevol dels idiomes que impartim a la nostra escola (alemany, anglès, català, espanyol, francès i italià). El termini acaba dijous 3 de novembre i l'enviament s'ha de fer mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el teu nom complet, i l'idioma i grup a on estàs matriculat. El premi serà una de les bosses de tela on sortiran les frases guanyadores.

La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així que llegeix les bases del concurs detingudament:

  1. OBJECTE I TEMÀTICA. El concurs Per què vas a la biblio? està dirigit a tot l’alumnat de l’EOI d’Eivissa i Formentera. Consisteix a explicar els motius que té l’alumnat per anar a la nostra biblioteca, fomentant així l’ús d’aquesta instal·lació de l’EOI que obrirà en el Dia Internacional de les Biblioteques (24 d’octubre). Les respostes han de ser originals i es poden enviar en qualsevol dels idiomes que s’imparteixen a l’EOI d’Eivissa i Formentera: alemany, anglès, català, espanyol, francès i italià.
  2. TERMINI. El concurs s’iniciarà el dia 24 d’octubre de 2022 a les 17 h i finalitzarà el dia 3 de novembre 2022 a les 24 h. No s’admetran a concurs frases enviades més enllà d’aquesta data.
  3. FORMA DE PARTICIPACIÓ. Per participar al concurs s’haurà de ser alumna/e de l’EOI d’Eivissa i Formentera, i tenir una adreça de correu corporativa de l’EOI. Les respostes a la pregunta Per què vas a la biblio? s'han d'enviar per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al correu d'enviament s'ha d'especificar 'Per què vas a la biblio?' a l'assumpte, i al missatge s'ha d'incloure el nom complet de l'alumne participant, grup i idioma a on està matriculat, i la frase per participar.
  4. CARACTERÍSTIQUES DE LES FRASES. Les frases tindran un màxim de 15 paraules. Les persones que hi participin, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les frases no tenen cap contingut obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Les organitzadores del concurs es reserven el dret de desqualificar aquelles frases que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri. No seran vàlides les frases copiades o citades d’altres autores o autors, ni tampoc les d’associacions, empreses o perfils oficials de l’Administració. L’enviament de frases al concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.
  5. PREMIS. Es lliurarà un únic premi a les persones que publiquin les millors frases en cada idioma. El premi consistirà en una bossa de tela de l’EOI, amb la selecció de les millors frases impresa en un dels costats.
  6. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ. Pot participar en el concurs qualsevol persona física que estigui matriculada a l’EOI d’Eivissa i Formentera durant el curs 2022-2023. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.
  7. SELECCIÓ DE PROPOSTES GUANYADORES. La selecció de les frases guanyadores es farà en una reunió entre l’administradora de les xarxes socials de l’EOI, la coordinadora de la biblioteca, la coordinadora de l’equip impulsor i el professorat voluntari que es requereixi per idioma.
  8. COMUNICACIÓ DEL RESULTAT. L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores mitjançant la seva adreça de correu corporativa durant la primera quinzena de novembre.
  9. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. Les persones participants cedeixen expressament a l’EOI d’Eivissa i Formentera, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i o publicitàries. Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.