Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

INCIDÈNCIES TIC

El curs 2021/2022 tot l'alumnat de l'EOI d'Eivissa i Formentera té una adreça electrònica corporativa acabada en @eoi-eivissa.com. 

Seguiu les instruccions següents per tal d'activar la vostra adreça:

1. Aneu a www.gmail.com o a la app de Gmail del vostre dispositiu.

2. A l'espai on heu de posar l'adreça electrònica per iniciar sessió, poseu la vostra adreça de l'escola, que està formada pel vostre nom propi (o noms) + primer cognom + .alumnat + @eoi-eivissa.com. En les adreces no hi ha accents, ni Ñ ni Ç ni apòstrofs, ni dièresi, ni espais. Els noms o llinatges compostos s'ajunten en un, la Ñ és una N, la Ç és una C, les vocals amb dièresi o accent són sense. Per exemple:
- Antoni Torres Tur - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
- Joana María Sáez Marí - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
- Juan de la Peña Serra - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

3. Si Gmail us demana una contrasenya, poseu 12345678.

4. Gmail us dona la benvinguda i us demana un canvi de contrasenya. Creeu una contrasenya que recordeu després.

5. Torneu a unir-vos al Classroom del vostre professor amb aquesta nova adreça. A partir del mes de febrer només alumnes amb adreces Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. seran admesos en aquesta plataforma.

Si seguiu aquestes instruccions i encara així teniu qualsevol tipus d'incidència, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (especificant el vostre nom sencer, idioma, curs i grup, i la incidència en qüestió).

És imprescindible que tots activeu el vostre correu electrònic de l'escola. A partir de febrer, el professorat només es comunicarà amb l'alumnat mitjançant aquest correu, i l'alumnat només podrà emprar-lo per comunciar-se amb membres de la comunitat educativa de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera. La vostra adreça estarà activa mentre sigueu alumnes de la nostra EOI. Quan deixeu de ser alumnes, podreu accedir-hi durant un curs acadèmic més. Després, el vostre compte serà desactivat.