Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula juliol 2020

 Matrícula Juliol 2020 per al curs 2020-21

  • Del 6 al 19 de juliol: alumnat de tots els idiomes de la modalitat presencial que al juny hagi aprovat l'A1, B2.1 i C1.1 que es matricularà a A2, B2.2 i C1.2. L'alumnat oficial d'anglès que hagi aprovat B2.1 i sigui professorat en actiu, tendrà opció de matricular-se també al curs semipresencial gratuït per a professors del nivell B2.2 seguint el procediment que trobareu aquí.
  • Del 14 al 19 de juliol: nous aspirants preinscrits admesos (consulteu a partir del dia 13 el llistat definitiu d'admesos fent click aquí). 
  • Del 21 al 22 de juliol: nous aspirants no preinscrits que es vulguin matricular a qualsevol idioma/nivell del que s'ofertin places (el dia 20 podreu consultar aquí els idiomes/nivells amb disponibilitat). Si us voleu matricular a un nivell diferent de l’A1, haureu d'acreditar el vostre nivell aportant alguna de les certificacions/titulacions acadèmiques que apareixen a l’Annex A2 de la Resolució del 2 d’abril que regula el procés d’admissió i matriculació (Consulteu les acreditacions vàlides aquí). Si sou antic alumnat de la nostra escola que vol reprendre els estudis del mateix idioma al que havíeu estat matriculat, no cal presentar cap documentació.

MOLT IMPORTANT:

  • Descarregueu la guía de matrícula corresponent al vostre cas i llegiu-la amb atenció per saber les taxes a pagar i la documentació que us correspon aportar.
  • Descarregueu aquí l'autorització de drets d'imatge i envieu-la signada conjuntament amb la resta de documentació obligatòria.
  • El lliurament de la documentació serà telemàtic enviant un correu electrònic amb tota la documentació requerida a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Rebreu un correu de confirmació quan es rebi correctament la documentació.  El procés de matrícula només es considera tancat quan hàgiu enviat tota la documentació en el termini establert i hàgiu rebut la corresponent confirmació. En cas contrari, la matrícula quedarà anul·lada i no es retornaran les taxes.
  • S'ofereixen els nivells de B2.1, B2.2, C1.1 i C2 d'anglès en modalitat semipresencial a la seu d’Eivissa, amb classes un dia a la setmana (i algun divendres) i seguiment amb plataforma online.
  • Recordau que l’EOI també ofereix tots els nivells de l’A1 al C1.1 d’anglès a l’ampliació de St Antoni, amb horari de matí.

 

ALUMNAT OFICIAL 19-20

DELS CURSOS A1, B2.1 i C1.1 APROVATS

Del 6 al 19 de juliol

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

PREINSCRITS

ADMESOS

Del 14 al 19 de juliol

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

NOUS ASPIRANTS

SENSE PREINSCRIPCIÓ 

Del 21 al 22 de juliol

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

 

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

 

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: membres de família nombrosa i monoparental general

 NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals