Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Prova de nivell octubre 2020

No podeu realizar prova de nivell:

 • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent al que heu cursat el curs 19-20.
 • Si ja la realitzareu en la convocatòria del setembre passat.

Inscripció proves presencials

DE L'1 AL 15 D'OCTUBRE TELEMÀTICAMENT ENVIANT UN MAIL A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. INDICANT NOM COMPLET, DNI, IDIOMA I TELÈFON DE CONTACTE.

Proves de nivell d'anglès 2020

 • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Tanmateix, abans hi podreu accedir a una demostració de prova, perquè en conegueu la dinàmica. Aquesta demostració no té cap validesa acadèmica ni acreditativa. 
 • El resguard amb el resultat de la prova de nivell telemàtica s'ha d'enviar amb la resta de la documentació per formalitzar la matrícula a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., dia 22 d'octubre com a molt tard

Dates de les proves

Anglès - nou alumnat

NOMÉS TELEMÀTICAMENT EL 16 D'OCTUBRE

 ACCEDIR PROVA TELEMÁTICA

Alemany

 16 d'octubre

 17:00h

 AULA 28

BÀSIC A1 i A2, INTERMEDI B1, B2.1 i B2.2

Català

 16 d'octubre

 16:00h

 AULA 23

BÀSIC A1 i A2, INTERM. B1 i B2 , AVANÇAT C1 i C2

Espanyol LE

  16 d'octubre

 17:00h

 AULA 21

BÀSIC A1 i A2, INTERMEDI B1 i B2 

Francès

  16 d'octubre

 17:00h

 AULA 26

BÀSIC A1 i A2, INTERMEDI B1, B2.1 I B.2.2

Italià

  16 d'octubre

 17:00h

 AULA 27

BÀSIC A1 i A2, INTERMEDI B1 i B2.1 

Informaciò ampliada

 • Tots els aspirants inscrits a la prova de nivell presencial de qualsevol idioma han de presentar-s'hi amb el DNI o el NIE, per tal de verificar-ne la identitat. Si no, no podran realitzar la prova.
 • Les proves començaran a l'hora en punt. Per tal de complir els horaris establerts escrupolosament, caldrà que tots els aspirants acudeixin a l'aula assignada amb un mínim de cinc minuts d'antelació. L'alumnat que arribi més tard tindrà menys temps per realitzar la prova.
 • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de realitzar una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada. (Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobau més a sota).
 • Al tauler que es disposarà just a l'entrada de l'EOI, podreu consultar la distribució de les proves per idiomes i aules. En qualsevol cas, també podreu demanar la situació exacta de l'aula a la consergeria de l'EOI (entrant, a mà dreta).
 • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
 • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin un coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.
 • El resultat de la prova només és vàlid per al proper curs i per a matricular-se a l'EOI d'Eivissa.

     

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:

 Descripció específica de la prova per idiomes (PDF)


Resultats de les proves de nivell presencials

 • Els resultats de les proves de nivell presencials es publicaran el dia 17 d'octubre, a partir de les 17.00 h. Els podreu consultar en aquest mateix article o als taulers d'anuncis dels departaments a l'EOI (rebedor del primer pis, just al devora de l'entrada a la biblioteca).
 • Una vegada tingueu els resultats de la prova de nivell ja us podreu matricular al curs al qual podeu accedir. Abans però, caldrà que hi consulteu les dates establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "Secretaria" / "Matrícula" / "Darreres vacants". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES.
 • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.

  Resultats proves de nivell presencials 16 d'octubre (PDF)