Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula setembre - octubre 2020

Del 10 al 30 de setembre:

  • Alumnat de tots els idiomes de la modalitat presencial que hagi aprovat
  • Aspirants preinscrits admesos
  • Aspirants no preinscritssi us voleu matricular a un nivell diferent de l’A1, haureu d'acreditar el vostre nivell aportant alguna de les certificacions/titulacions acadèmiques que apareixen a l’Annex A2 de la Resolució del 2 d’abril que regula el procés d’admissió i matriculació (Consulteu les acreditacions vàlides aquí) o be fer una prova de nivell (consulteu tota la informació referent a dates de proves de nivell aquí). Si sou antic alumnat de la nostra escola que vol reprendre els estudis del mateix idioma al que havíeu estat matriculat, no cal presentar cap documentació. 

 Documentació a aportar:

Haureu de fer arribar telemàticament a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  en el termini establert, la següent documentació:

  • Resguard de full de matricula
  • Resguards de pagament de taxes (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament
  • DNI o NIE (NIE acompanyat de passaport)
  • Document signat de “drets d’imatge” autoritzant o no l’ús de dades personals (veu i imatges): descarregueu-vos el document aquí

Rebreu un correu electrònic de confirmació quan es rebi correctament la documentació. El procés de matrícula només es considera tancat quan hàgiu enviat tota la documentació en el termini establert i hàgiu rebut la corresponent confirmació. En cas contrari, la matrícula quedarà anul·lada i no es retornaran les taxes. Només es retornaran les taxes si el grup en què us heu matriculat ha estat suprimit per causes alienes a la vostra voluntat.

Per a dubtes i aclariments: 

Truqueu al 971 32 34 01 de dilluns a divendres de 16 a 20 hores o per whatsapp al número 609 430 130.

També podeu contactar amb secretaria enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

NOVETAT CURS 2020/21CURSOS D'ACTUALITZACIÓ

  • Les persones que hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l’últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut almenys dos cursos des de l’obtenció del certificat. La sol·licitud per a realitzar aquest tipus de matrícula es presentarà al centre una vegada finalitzat el període d’admissió i només s’acceptarà en el cas de que hi hagués vacants en el curs i idioma sol·licitatAquest tipus de matrícula, que no tindrà efectes acadèmics ni donarà lloc a certificació oficial alguna, es farà constar en l’expedient acadèmic. Els alumnes en aquesta situació acadèmica no tenen dret a sol·licitar una nova expedició del certificat obtingut anteriorment, però poden sol·licitar un certificat d’actualització al centre on estiguin matriculats. Durant un mateix curs acadèmic no es pot simultaniejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials amb una matrícula d’actualització del mateix. Dates provisionals de matrícula a tots els idiomes i nivells en els que quedi disponibilitat: 22 d'octubre.

   OFERTA I HORARIS

  TAXES I GUIA DE PAGAMENT

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: 

alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES:

 membres de família nombrosa i monoparental general

 NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals