Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula Juliol 2020

Del 6 al 22 de juliol:

  • Alumnat de tots els idiomes de la modalitat presencial que hagi aprovat al juny: matrícula telemàtica mitjançant el link que es troba més avall (anar a la matrícula)
  • Aspirants preinscrits admesosmatrícula telemàtica mitjançant el link que es troba més avall (anar a la matrícula)
  • Nous aspirants no preinscritssi us voleu matricular a un nivell diferent de l’A1, haureu d'acreditar el vostre nivell aportant alguna de les certificacions/titulacions acadèmiques que apareixen a l’Annex A2 de la Resolució del 2 d’abril que regula el procés d’admissió i matriculació (Consulteu les acreditacions vàlides aquí). Si sou antic alumnat de la nostra escola que vol reprendre els estudis del mateix idioma al que havíeu estat matriculat, no cal presentar cap documentació. Matrícula presencial concertant cita per whatsapp al número: 609 430 130

 

 Documentació a aportar:

Haureu de fer arribar telemàticament a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  en el termini establert, la següent documentació:

  • Resguard de full de matricula
  • Resguards de pagament de taxes (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament
  • DNI o NIE (NIE acompanyat de passaport)
  • Document signat de “drets d’imatge” autoritzant o no l’ús de dades personals (veu i imatges): descarregueu-vos el document aquí

Rebreu un correu electrònic de confirmació quan es rebi correctament la documentació. El procés de matrícula només es considera tancat quan hàgiu enviat tota la documentació en el termini establert i hàgiu rebut la corresponent confirmació. En cas contrari, la matrícula quedarà anul·lada i no es retornaran les taxes. Només es retornaran les taxes si el grup en què us heu matriculat ha estat suprimit per causes alienes a la vostra voluntat.

 

Per a dubtes i aclariments: 

Truqueu al 971 32 34 01 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o per whatsapp al número 609 430 130.

També podeu contactar amb secretaria enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   OFERTA I HORARIS

  TAXES I GUIA DE PAGAMENT

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

 

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: membres de família nombrosa i monoparental general

 NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals