Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Consulta de notes i expedient acadèmic

IMPORTANT!

Recorda que aquí és possible consultar les notes finals, és a dir, les notes dels nivells bàsic A2, intermedi B1, intermedi B2, avançat C1 i C2, així com les dels cursos bàsic A1, intermedi B2.1 i avançat C1.1, però només les qualificacions finals. Les notes d'avaluació contínua corresponents a aquests cursos les rebreu abans que acabi el mes de maig en l'horari habitual de classe.

 

  1. Connecta't amb el teu usuari (data de naixement: XX-XX-XXXX) i la teva contrasenya (DNI sense lletra o NIE sense la darrera lletra) i deixa la tercera casella buida, si és la primera vegada que entres a la nostra plataforma. (Si ja ho has fet abans, a aquesta tercera casella hauràs de ficar la teva contrasenya i aniràs directament al punt 4 d'aquestes instruccions).

  2. Introdueix una contrasenya personal i una adreça de correu electrònic.

  3. Rebràs un missatge al teu correu amb les instruccions per a l'activació de la teva contrasenya personal (només hauràs de clicar sobre l'enllaç).

  4. Ja pots consultar les teves notes i expedient. No t'oblidis d'emplenar els tres camps (usuari, contrasenya (DNI) i contrasenya personal).

  5. Dins del menú d'opcions hauràs d'anar a la pestanya de "Historial" i després "Destreses/Avaluacions". 

 

Accedeix-hi clicant sobre la següent imatge:

 

accés_centrosnet.jpg