Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

XV CONCURS DE FOTOGRAFIA

EOI EIVISSA i FORMENTERA 2023- 2024

 

Julius Y. Spectators Rembrandt.jpg

Autor: Julius Y.

PARTICIPANTS

Podrà participar-hi l’alumnat matriculat de qualsevol idioma i en les modalitats oficial o a distància a qualsevol dels 3 centres que conformen l'EOI d’Eivissa i Formentera durant el curs actual.

TEMA

El tema del concurs fotogràfic és lliure. Ara bé, a l'hora de triar les fotografies guanyadores, és valoraran positivament els factors següents:
 
  • Una relació més o menys directa amb el fet de la diversitat lingüísitica, l'aprenentatge de llengües, la comunicació, la multiculturalitat i el coneixement de llengües.

  • La qualitat tècnica, artística i estilística.

  • La capacitat de provocar reflexió visual. I en especial quan es fa sobre el fet lingüístic com a fet comunicatiu, cultural, social, etc., ja sigui des d'una perspectiva concreta o global.

És un requisit que els treballs que es presentin siguin inèdits i propis.

No s’admetran obres que atemptin contra la dignitat de les persones i/o contra els drets humans.

MODALITAT I PRESENTACIÓ

Les fotos s'hauran d'enviar per correu electrònic o en un arxiu compartit de drive a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Caldrà especificar en l’assumpte: “Concurs de fotografia”. En el missatge s'hauran d'especificar les dades del participant: nom i llinatges, pseudònim amb què es vol publicar la fotografia (si escau), telèfon de contacte, correu electrònic, idioma i nivell en el qual està matriculat i el lloc on el cursa (Eivissa, Sant Antoni o Formentera).

Només s’acceptaran fotografies en format JPG, EN VERTICAL, sense comprimir, amb una resolució mínima de 300 píxels i una mida d’arxiu d’entre 1 i 4 megabytes per fotografia. Si no compleixen aquests requisits, quedaran automàticament descartades.
L’autor de la fotografia guanyadora haurà d’aportar l’arxiu amb la màxima qualitat possible per tal de poder ser impresa.
No s’admetran fotografies en què figuri qualsevol text com la signatura de l’autor, el seu nom o qualsevol altra dada identificativa (el nom de l’autor figurarà una vegada elegit el guanyador per part del jurat).

OBRES

Cada concursant podrà presentar un màxim de tres fotografies, i cadascuna haurà de ser inèdita i propietat de l’autor.

TERMINI D'ADMISSIÓ

El termini per a la presentació de treballs serà fins dia 4 de març de 2024.
 
 Market Thailand.jpg
 Autor: Kajan Madrasmail

JURAT

Estarà format per membres del professorat i del Consell Escolar. El nombre de components serà senar per tal d’evitar empats i la decisió presa serà inapel·lable. La resolució final del jurat es farà pública a la pàgina web de l’EOI (www.eoi-eivissa.com) i al tauler d’anuncis de l’EOI.

El premi podrà ser declarat desert si el jurat considera que no es reuneixen les característiques o la qualitat suficient per ser adjudicats.

PREMI

- Un primer premi per al guanyador d'un val per gaudir de circuit termal i d'un menú degustació per a 2 persones a l'Hotel Rural Can Curreu. A més, la fotografia guanyadora serà la portada del proper número de la revista "Sabir" de l'EOI.

- Un segon premi per al finalista d'un val per a comprar llibres o material de papereria a Fa en Quarta.

OBSERVACIONS FINALS

  • No hi podrà concursar ni el professorat de l’EOI d’Eivissa i Formentera ni cap membre del Consell Escolar ni cap persona relacionada directament amb membres del jurat.
  • Una vegada concedits els premis, totes les fotografies participants podran ser utilitzades per l’EOI d’Eivissa i Formentera per il·lustrar el següent número de la revista i per fer publicacions a les xarxes socials (sempre identificant el propietari de la fotografia).
  • Per rebre els premis, es podrà exigir als autors titulars que demostrin l’autoria de la seva obra, mitjançant negatiu o l’original dins la càmera de fotos o el mòbil.
  • Si a l’obra hi apareixen menors, es podrà exigir a l’autor una autorització del pares o tutors legals.
  • La comunicació de les fotos guanyadores a les persones premiades es farà a l’adreça electrònica indicada en el moment de la tramesa de l’obra o per telèfon. Si resulta impossible contactar amb la persona premiada dins el termini de 15 dies, el premi passarà al següent classificat de la llista de finalistes.
  • Els participants seran els únics responsables de les reclamacions que es puguin produir per drets d’imatge de tercers.
  • Qualsevol cas o imprevist no contemplat en aquestes bases serà resolt pel jurat i/o l’equip directiu de l’EOI de la manera més adequada i justa.
  • El fet de concursar suposa la total acceptació d’aquestes bases, així com de la resolució inapel·lable del jurat.

Colibrí.jpg

Autor: Hymakar Valluri