Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Inici i Final

Del 24 d'octubre de 2016 fins a l'acabament dels períodes lectius (maig de 2016).

Destinataris

Alumnat matriculat en qualsevol del cursos oficials presencials. Es podrà assistir lliurement als cursos de l'idioma i nivell en què hom està matriculat.

Important

 • Els cursos són gratuïts i estan orientats a treballar, desenvolupar i millorar la capacitat d'expressió oral i, en alguns idiomes, també l'escrita.
 • Són cursos independents que no supleeixen els cursos oficials. Els continguts i materials amb què s'hi treballa són diferents als programats per als cursos oficials.
 • Són cursos de reforç només per a l'alumnat ja matriculat en els cursos ordinaris que actualment s'impateixen a l'EOI d'Eivissa. L'alumnat del programa That's English o dels cursos específics no hi pot assistir.
 • Excepte en els cursos del departament d'anglès, els interessats podran assistir lliurement, i sense cap mena de condició ni tràmit previ, al curs del nivell de l'idioma/es en què estan matriculats; és a dir, l'alumnat de Bàsic 1 o 2 al de reforç de Bàsic, els d'Intermedi 1 o 2, al reforç d'Intermedi, etc. En cas que no s'especifiqui el nivell, hi podrà assistir l'alumnat de qualsevol nivell.
 • En els cursos del departament d'anglès, per poder-hi assistir i per motius d'aforament, cal inscriure-s'hi a la llista que podeu trobar a la secretaria de la seu central. L'alumnat de l'ampliació a l'IES Sa Serra que vulgui assistir a qualsevol dels cursos que s'imparteixen a la tarda, caldrà que enviïn un correu a la següent adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i en què s'haurà de fer constar la informació següent:
  • Barra assumpte: "Cursos de reforç"
  • Especificar en el contingut: nom i llinatges interessat/da, nivell del curs (bàsic, intermedi, etc.) i horari  (consultau-los a sota).
 • No acrediten oficialment cap nivell de domini lingüístic, ni proveeixen de cap certificat.
 • Per a més informació, parleu amb el vostre professor/a o amb el cap de departament de l'idioma en què esteu matriculats, o amb l'equip directiu.

Relació de cursos 2016-2017

Alemany

REFORÇ ORAL NIVELL BÀSIC 

Dimarts, de 16 a 17 h - Aula A-7 -  Olga Pascual

Alemany

REFORÇ ORAL NIVELL INTERMEDI

Dilluns, de 16 a 17 h - Aula A-12 -  Irene Adrián

Anglès

ANGLÈS PER VIATJAR

Dilluns i dimecres , de 19 a 21 h - Aula A-4 -  Héctor Ollora

Català

CATALÀ A LA CARTA

Dimarts, de 16 a 17 h - Aula 1 -  Gemma Gener

Italià

REFORÇ ORAL DEL NIVELLS INTERMEDI I AVANÇAT

Dijous, de 19 a 20 h - Aula A-9 -  Gabriel Rodríguez

Rus

REFORÇ ORAL DEL NIVELL BÀSIC 

Divendres de dll i dc, de 19 a 21 h - Aula A-7 - Héctor Ollora