Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Trasllat d'expedient

L'alumnat pot continuar els seus estudis a qualsevol altra EOI. Per fer-ho, ha d'emplenar el trasllat del seu expedient acadèmic. Abans, però, cal tenir ben present que no totes les escoles ofereixen tots els idiomes o tots els cursos dels 8 nivells possibles, i que tampoc no tenen els mateixos horaris. Convé informar-se ben detalladament dels terminis i les condicions a l'EOI de destí abans de sol·licitar el trasllat des de la d'origen. Els trasllats d'expedient poden ser ordinaris o de matrícula viva.

TRASLLAT D'EXPEDIENT ORDINARI

Estan obligats a sol·licitar un trasllat d'expedient ordinari tot l'alumnat que, havent aprovat després de les dues convocatòries d'avaluació (juny i setembre), vol continuar el estudis en una altra escola.

El trasllat es formalitzarà una vegada s'hagi aconseguit una vacant al centre receptor. No es podrà demanar trasllat ordinari de matrícula durant els períodes d'avaluació (de maig a setembre).

Si sou alumnat nouvingut d'una EOI diferent, primer haureu d'aconseguir plaça a l'EOI d'Eivissa i, després, realitzar el trasllat d'expedient. Caldrà, llavors, que us informeu del procés heu de seguir per realitzar el trasllat a la vostra EOI d'origen.

TRASLLAT D'EXPEDIENT MATRÍCULA VIVA

Els trasllats d'expedient de matrícula viva són els que es produeixen quan l'alumne es trasllada a viure a fora de l'illa durant el curs escolar i, per tant, no pot continuar els estudis a la nostra escola, però vol continuar-los en una altra. L'acceptació del trasllat de matrícula viva per part de l'escola receptora estarà supeditada a l'existència de vacants.

No es podrà demanar trasllat de matrícula viva durant els períodes d'avaluació (de maig a setembre).


Trasllat d'expedient: Passos

  • 1r: Matriculau-vos a l'EOI de destí i guardeu-vos el resguard de matrícula. Possiblement caldrà que hi participeu en el procés de preinscripció [mesos d'abril i maig]. Consultau com realitzar el procés de preinscripció a l'EOI de destí.
  • 2n: Feu el pagament a través de l'ATIB clicant: ordinari / família nombrosa general. Si sou "família nombrosa especial" esteu exempts de pagament.
  • 3r: Emplenau l'apartat "DECLARANT/SUBJECTE PASSIU".
  • 4t: Lliurau una còpia dels resguards de matrícula i de pagament a la nostra secretaria presencialment. També o podeu fer per fax al 971 19 42 43 o per correu electrònic [ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.] adjunts a un escrit en què figurin les dades personals (nom, llinatges, DNI) i el motiu "Trasllat d'expedient". Si us beneficieu de descompte o d'exempció de pagament, cal que adjunteu una còpia del certificat de família nombrosa.