Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula setembre/octubre 2020

 

MOLT IMPORTANT:

  • Descarregueu la guía de matrícula  corresponent al vostre cas i llegiu-la amb atenció per saber les taxes a pagar i la documentació que us correspon aportar.
  • Descarregueu aquí l'autorització de drets d'imatge i envieu-la signada conjuntament amb la resta de documentació obligatòria.
  • El lliurament de la documentació serà telemàtic enviant un correu electrònic amb tota la documentació requerida a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Rebreu un correu de confirmació quan es rebi correctament la documentació.  El procés de matrícula només es considera tancat quan hàgiu enviat tota la documentació en el termini establert i hàgiu rebut la corresponent confirmació. En cas contrari, la matrícula quedarà anul·lada i no es retornaran les taxes.

 

RECORDEU QUE:

  • S'ofereixen els nivells de B2.1, B2.2, C1.1 i C2 d'anglès en modalitat semipresencial a la seu d’Eivissa, amb classes un dia a la setmana (i algun divendres) i seguiment amb plataforma online.
  • S'ofereixen tots els nivells de l’A1 al C1.1 d’anglès a l’ampliació de St Antoni, amb horari de matí.

 

NOVETAT CURS 2020/21CURSOS D'ACTUALITZACIÓ

  • Les persones que hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l’últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut almenys dos cursos des de l’obtenció del certificat. La sol·licitud per a realitzar aquest tipus de matrícula es presentarà al centre una vegada finalitzat el període d’admissió i només s’acceptarà en el cas de que hi hagués vacants en el curs i idioma sol·licitatAquest tipus de matrícula, que no tindrà efectes acadèmics ni donarà lloc a certificació oficial alguna, es farà constar en l’expedient acadèmic. Els alumnes en aquesta situació acadèmica no tenen dret a sol·licitar una nova expedició del certificat obtingut anteriorment, però poden sol·licitar un certificat d’actualització al centre on estiguin matriculats. Durant un mateix curs acadèmic no es pot simultaniejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials amb una matrícula d’actualització del mateix. Dates de matrícula a tots els idiomes i nivells en els que quedi disponibilitat: 26 i 27 d'octubre, fent click a l'enllaç de més avall "anar a la matrícula" dins de "darreres vacants".

  CALENDARIS DE MATRÍCULA: consulteu el calendari que us correspongui segons el tipus d'alumnat

ALUMNAT OFICIAL

DEL CURS 19-20 AMB RESULTATS

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

PREINSCRITS

 ADMESOS i LLISTA D'ESPERA

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

DARRERES VACANTS

ASPIRANTS SENSE PREINSCRIPCIÓ

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

  LINKS DIRECTES A L'ATIB PER EL PAGAMENT DE TAXES: 

Alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

 

Membres de família nombrosa i monoparental general

 NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals